Prof. Dr. Atiye TUĞRUL Hocamız UMREK Üyesi Olarak Atandı

İÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atiye Tuğrul, Ulusal Madenlerde Rezerv ve Kaynak Raporlama Komisyonu (UMREK) üyesi olarak atandı.

26 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazete’de UMREK Yönetmeliği yayınlanmış ve 29 Aralık 2017 Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik değişikliği ile üye sayısı 2’den 4’e çıkarılmıştı. UMREK üye sayısının toplam 9 olarak belirlenmesinden sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Berat Albayrak’ın onayının ardından üye atamaları gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından aday gösterilen İÜ Mühendislik Fakültesi, Jeoloji Mühendisliği Bölümü, Uygulamalı Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atiye Tuğrul, UMREK Üyesi olarak atandı.